Ga naar de inhoud

Werkvakantie in Sabinópolis

  • door

In juli kreeg ik de kans om mee te draaien in Sabinopolis. Na enig contact met familie aldaar – ik ben een achterneef van Trijnie – heb ik kennis mogen maken met het werk van de zending. Het is een totaal nieuwe ervaring voor me geweest; voor het eerst in Zuid-Amerika. Ik voelde me er al snel thuis! In deze periode mocht ik heel wat mensen leren kennen en kon ik de dagelijkse werkzaamheden van dichtbij meemaken. Ik heb alles heel intens beleefd en verlang er naar terug. Het was een waardevolle tijd waarin ik Gods aanwezigheid mocht voelen, ondanks dat het ook confronterend kon zijn. Ik kijk terug op een periode vol mooie ervaringen. Het is voor mij goed te weten dat er mensen zijn die zich daar inzetten voor één en hetzelfde doel: God kennen en Hem bekend maken. Bijzonder is het om te zien wat de inzet daar betekent voor de lokale mensen! Ik wens iedereen dan ook veel zegen en succes toe in de werkzaamheden op welke plek dan ook, en ik hoop zeker op een volgende keer!

Lotar Langeveld

Foto: Lotar bezig met de kinderen van een semi-internaat