Ga naar de inhoud

Na 9 jaar bekeerd!

  • door

“Ik heet Maria Luzinete Rodrigues, ik ben 36 jaar en ik werk al sinds 1995 in het semi-internaat van Rio Vermelho. Ik ben niet getrouwd, en heb drie kinderen die dagelijks naar het semi-internaat gaan: Gustavo, Ota¡vio en Ane Caroline. Het semi-internaat is een grote zegen voor mijn geweest. We hebben een geweldig team, dat met veel liefde en toewijding de kinderen verzorgt. Mijn kinderen kwamen hier, omdat ik een baan moest zoeken. Tot mijn grote blijdschap werd me werk aangeboden in de keuken van het semi-internaat! Ik heb hier heel veel geleerd. Tijdens de dagopening, als er uit de Bijbel gelezen en gebeden werd, hoorde ik van de liefde van Jezus, en ik werd me ervan bewust dat ik verloren was. Ik keek veel naar het leven van de gelovigen, sommigen straalden, maar anderen niet. De tijd verstreek, en ik kwam tot de conclusie: ik moet naar Jezus kijken, en niet naar zijn volgelingen die er een potje van maken. De Heer bleef aan mijn hart werken, en steeds als ik die prachtige beloften uit de Bijbel hoorde, sprongen de tranen in m’n ogen. Na 9 jaar hier gewerkt te hebben, heb ik me bekeerd tot de Heer, en vanaf dat moment is mijn leven helemaal veranderd. Dank God! Ik ben christen en de Heer is bij mij, ieder moment! God beantwoordde ook mijn gebed om onderdak, en nu woon ik samen met mijn kinderen in ons eigen huisje. Wat ben ik dankbaar dat de Heer Jezus in mijn leven gekomen is en alles heeft veranderd!”

foto: Maria Luzinete met haar kinderen Gustavo, Ota¡vio en Ane Caroline