Ga naar de inhoud

“Mijn grootste verlangen is om de Heer Jezus te dienen!”

  • door

Dat zegt Jociara Rodrigues Pereira Silva, 13 jaar. “Mijn ouders zijn christen, en hebben me altijd meegenomen naar de kerk en de zondagschool. Toen ik 8 jaar was, ging ik iedere dag naar het wijkcentrum. Daar speelde ik en maakte m’n huiswerk. Ik hoorde daar over de Heer Jezus, maar het sprak me niet aan. Ik deed veel verkeerde dingen, en ik wist dat ik niet bij de Heer Jezus hoorde. Maar op de laatste dag dat ik in het wijkcentrum was, was er een afscheidsfeestje. Ik was overgegaan naar de 5e klas en zou nu naar het jeugdcentrum gaan. Toen hoorde ik Gods stem in mijn hart. Ik besloot dat ik bij de Heer wilde horen, en dat ik wilde veranderen. Ik wilde dat Hij de Heer van mijn leven zou worden. Op 2 februari heb ik toen in de gemeente de Heer Jezus aangenomen. Ik ben nu in het jeugdcentrum en ik praat veel met mijn leidster. Ze helpt me om de Heer Jezus te volgen. God is in mijn leven bezig. Ik was erg lui, maar dat gaat al beter. Ook loog ik erg veel, maar de Heer helpt mij dit te overwinnen.” Als ik (Daniel van Eijk) haar vraag wat haar verlangen is voor de toekomst zegt ze: “Mijn grootste verlangen is om de Heer Jezus te dienen.”

Jociara met een vriendinnetje: