Ga naar de inhoud

Ik heb aids

  • door

Marcia Maria Moreira vertelt:
Ik ben besmet met het HIV-virus en was erg depressief. Ik meed de mensen. Ik was altijd bang, omdat ik wist dat ik elk moment kon sterven, omdat aids ongeneeslijk is. Ik dacht dan aan mijn kinderen, en wat er met hen zou gebeuren als ik stierf. Mijn man vroeg me vaak om mee te gaan naar de kerk, maar ik had daar geen belangstelling voor. Totdat ik me op een dag bewust werd van de enorme leegte in mijn hart. Toen ben ik meegegaan. De prediking sprak me erg aan. Ik dacht zelfs even niet aan mijn ziekte. Ik voelde dat ik een oplossing moest gaan zoeken voor al mijn problemen en moeilijkheden, en die lag misschien wel in de kerk. Op een zondag zei de voorganger: “Als hier iemand is die ongeneeslijk ziek is, geef dan je probleem aan Jezus, want Hij is de geneesheer.” Toen ik dat hoorde ben ik alle kerkdiensten gaan bezoeken en vlak daarna nam ik de beslissing om mijn leven aan Jezus te geven, en Hem te vragen mijn Heer te zijn. Ik voel me nu zo gezegend dat ik alleen maar dankbaar kan zijn. Na mijn bekering heb ik steeds meer de zekerheid dat de Here mij aan het genezen is. Mijn man is inmiddels geen christen meer, maar ik bid voor hem dat hij de Heer weer vindt. Ik kan getuigen dat ik een enorme blijdschap heb gekregen. Ik voel me gezegend omdat ik nu een kind van God ben. Als je leest wat God aan het doen is in mijn leven, weet dan: “God wil jou ook een waarachtig leven geven, laat Hem daarom jouw Redder en Bevrijder zijn.”
Marcia Maria Moreira.

Foto: Marcia Maria Moreira wordt gedoopt