Ga naar de inhoud

Geeske van Eijk helpt in het semi-internaat in Rio Vermelho

  • door

Ik ben Geeske van Eijk, ik ben 20 jaar en een achternichtje van Nico. Een paar jaar terug ontmoette mijn tante Rami Nico op een bijeenkomst van de plattelandsvrouwen, waar Nico over de zending sprak. Mijn tante nam folders mee en gaf er ook een paar aan mijn oma. Toen ik bij oma kwam en de folders las, wekte dat mijn interesse. Thuis ben ik snel op de website gaan kijken voor meer informatie. Van kleins af heb ik al het gevoel dat ik iets moet doen voor anderen. Wij hebben het hier in Nederland zo goed en in de wereld zijn nog zoveel mensen die Christus niet kennen en geen huis of eten hebben. Ik ben 6 weken in Brazilie geweest, en ik heb samen met Marli­ (dochter van Nico en Trijnie die Nederlands spreekt) in de creche van Rio Vermelho gewerkt. Ik heb daar ook een klein meisje financieel kunnen adopteren. Het is geweldig om te zien wat voor prachtig werk er wordt gedaan in Gods naam en met Gods zegen. Ik heb genoten van de weken die ik in dit semi-internaat heb doorgebracht en hoe ik de kinderen heb mogen helpen. Het was geweldig om ze gewassen, met volle buikjes en blij te zien spelen en te horen zingen. Het is prachtig om te zien hoe er honderden kinderen en families worden geholpen, en alles in Gods naam. Hopelijk mogen en kunnen Nico en Trijnie met alle medewerkers dit werk nog jaren voortzetten voor de Heer. Want de mensen in Brazilie hebben ze nodig.

Geeske van Eijk