Ga naar de inhoud

Dulce krijgt haar wonder!

  • door

Wat ik nu vertel is dertig jaar geleden gebeurd. Ik had het in die tijd erg moeilijk, want het ging niet goed in m’n huwelijk. Op een dag liep ik met m’n dochtertjes voor de kerk langs, en hoorde zingen. Dat trof me, het klonk zo blij. Ik besloot naar binnen te gaan.
Ik vond dat er zo’n fijne sfeer was in die kerk, en de volgende zondag was ik er weer. Ik bleef komen, en na een paar maanden heb ik mijn leven aan de Heer Jezus gegeven. Kort daarna ben ik gedoopt. Ik leerde veel in de gemeente, maar ik kon de Bijbel niet lezen, want ik was analfabeet. Ik vond dat zo erg! Toen ben ik gaan bidden of God me wilde helpen om de Bijbel te leren lezen. En van de ene dag op de andere kon ik lezen, terwijl ik nooit naar school ben geweest! Dat was een wonder! God heeft mijn leven volledig veranderd, ook mijn huwelijk is hersteld. Ik zorg voortaan dat er altijd mooie planten, die ik zelf stek, in en om de kerk staan. Zo dien ik de Heer met blijdschap, met de gave die Hij mij heeft gegeven.

Foto: Dulce Eulalia Ribeiro in haar keuken