Ga naar de inhoud

Dayane verzorgt verwaarloosde kinderen

  • door

“Ik heet Dayane, ben 21 jaar en ik werk in een semi-internaat van de zending. Ik heb de Heer Jezus aangenomen toen ik 17 jaar oud was, na het getuigenis van een lerares op de school die ik toen volgde, in een nabijgelegen stad Diamantina. In het begin van mijn leven met de Heer heb ik heel veel strijd gehad. Een paar maanden na mijn bekering werd ik ziek en kreeg ik een ernstige depressie. Door een wonder werd ik genezen en richtte God me weer op. Toen kreeg ik de wens in m’n hart om voor de Heer te gaan werken. Na m’n opleiding solliciteerde ik in mijn geboorteplaats voor een plaats als onderwijzeres. Tot m’n grote vreugde werd ik begin 2006 door het plaatselijke secretariaat van onderwijs toegewezen aan het semi-internaat van de zending! Nu mag ik samenwerken met andere christenen door kansarme kinderen te verzorgen en ze Gods liefde laten zien! Tijdens het jeugdcongres in 2007 sprak God tot me, en mijn grote wens is om – ik weet nog niet wanneer – naar de Bijbelschool in Sabinópolis te gaan. In de tussentijd werk ik in het semi-internaat. Ik mag gewonde en verlaten kinderen verzorgen, van de liefde van God vertellen en tot de Heer leiden. Een paar maanden na mijn bekering werd ik ziek en kreeg ik een ernstige depressie. Door een wonder werd ik genezen en richtte God me weer op. Toen kreeg ik de wens in m’n hart om voor de Heer te gaan werken. Na m’n opleiding solliciteerde ik in mijn geboorteplaats voor een plaats als onderwijzeres. Tot m’n grote vreugde werd ik begin 2006 door het plaatselijke secretariaat van onderwijs toegewezen aan het semi-internaat van de zending! Nu mag ik samenwerken met andere christenen door kansarme kinderen te verzorgen en ze Gods liefde laten zien! Tijdens het jeugdcongres in 2007 sprak God tot me, en mijn grote wens is om – ik weet nog niet wanneer – naar de Bijbelschool in Sabinópolis te gaan. In de tussentijd werk ik in het semi-internaat. Ik mag gewonde en verlaten kinderen verzorgen, van de liefde van God vertellen en tot de Heer leiden.

Foto van Dayane met haar groep kinderen: